Drumul
către
succes
în
Ortho-K.
DEVINO PARTENER LENSHUB

Ortho-K

CooperVision Specialty Eyecare
Example
Ortokeratologia

Adaugă plus valoare serviciilor oftalmologice și diferențiază-te integrând în opțiunile de tratatment portofoliul CooperVision Specialty Eyecare.

Cea mai mare selecție de lentile de contact ortho-K de la CooperVision Specialty Eyecare. Oferim expertiză și suport tehnic pentru Paragon CRT, ISee, GOV și OrthoTool.


Lens Hub
EyeCare Plan

Combină diferențierea și loialitatea cu profitabilitatea și vei avea o rețetă câștigătoare.

Cu planul LensHub EyeCare, nu mai ai costuri ridicate în avans. Plățile tale sunt aliniate cu cele ale pacienților, ajutându-te să gestionezi cash flow-ul în timp ce construiești un flux de venituri recurente pe care te poți baza. Funcționează în felul următor: Plătești o taxă nominală în avans**. Odată ce pacientul este adaptat cu succes, acesta va fi înrolat în planul de îngrijire iar contul tău va fi facturat cu taxa lunară**.  La fiecare 12 luni îți trimitem lentile la schimb.

Solicită detalii
Unelte, acreditare
&
prima adaptare

Drumul spre succes in ortho-k cu lenshub
Alegerea topografului
Certificarea
prima adaptare
1.
Alegerea topografului

Utilizăm topografii corneene detaliate pentru a produce lentile individualizate și pentru monitorizarea rezultatelor în cazul fiecărui pacient. Atunci când avem în vedere un topograf pentru ortokeratologie, acuratețea și consistența sunt cruciale. De aceea noi recomandăm Medmont Meridia.

Medmont
Meridia

Medmont Meridia

Professional
Example

Construit pe platforma lui medmont E300, meridia este noua generație de topograf medmont.


Atunci când folosim orice instrument în clinică, încrederea este cheia în atingerea rezultatelor vizuale pentru pacienții dumneavoastră. Cu un design confrotabil și ergonomic, un soft intuitiv, o interfață de utilizare simplificată și o acuratețe și rezoluție a imaginii fără rival, topograful Medmont Meridia stabilește noi standarde de precizie, consecvență și fiabilitate. Medmont Meridia este cel mai înalt standard în topografia corneană. Dar, este mai mult decât atât; este o unealtă multifuncțională de evaluare clinică și este disponibil în două versiuni: Medmont Meridia Classic și Medmont Meridia Professional.

Image
SOLICITĂ DETALII
2.
Acreditarea

Acreditarea Paragon CRT te asigură că ești pe calea cea bună pentru a oferi pacienților tăi rezultate optime ale tratamentului. Poți urma cursurile în propriul ritm, poți relua și recapitula conținutul oricând dorești.

COMOD

Mobile friendly

LECȚII VIDEO

WEBINARII


APLICĂ ACUM
3.
Prima adaptare

Ai echipamentul potrivit, ai trecut testul final de acrediatre - acum este timpul să faci prima adaptare Ortho-K. Nu va trebui să-ți faci griji pentru că suntem aici ca să te ajutăm. Dacă ai nevoie de sfaturi în adaptare, suport în managementul pacienților, sau de indicații despre cum să plasezi o comandă, suntem gata să te ajutăm.

CONTACTEAZĂ-NE

Începe astăzi

Completează pașii necesari acreditării. Consultanții noștri îți vor fi aproape pe parcursul întregii etape de certificare. Alege design-ul lentilei ortho-K și comandă online sau intră în legătură cu echipa noastră de suport tehnic.