Keratron Nova™

The sharpest vision


Singurul topograf portabil, capabil să capteze și să proceseze fără ajutorul unui computer imagini, hărți, și care are o bază de date internă de pacienți exportabilă prin LAN sau USB.

Cea mai recentă evoluție a familiei de topografe Keratron, Keratron™ Nova reprezintă un standard de excelență în topografia corneei. Singurul topograf portabil, capabil să capteze și să proceseze imagini, să proceseze hărți la bord și care are o bază de date internă de pacienți exportabilă prin LAN sau USB.

Functii principale:

Topografie corneană „con”, EPCS (Eye Positioning Control System)

Aberometria corneană

Pupilometrie scotopică și fotopică

Break-up time non-invaziv

Keratron™ Nova este echipat cu un software ușor și intuitiv și un ecran tactil color care permite accesul rapid la sistemul de procesare a imaginii, asigurând rezultate repetabile și fiabile chiar și în cele mai complexe cazuri.

Simplitatea sistemului de captare si „mires cone”, cu dubla functionalitate Aproape/Departe, ofera avantajele unei acoperiri corneene superioare si o captare mai usoara/mai rapida, asigurand o eficienta mai buna si un numar mai mic de incercari.

Acuratețea datelor ajută la optimizarea testării lentilelor de contact, ajutând specialistul în condiții dificile și cazuri deosebite.

Image

Solicită oferta

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi folosind formularul.


  *Datele tale sunt în siguranță și le vom folosi doar pentru a te contacta.

  Your Specialty EyeCare Partners

  Graphic
  Graphic
  Graphic

  Relații Clienți


  Contact | Crează cont nou

  Program Relații Clienți:

  Luni-Vineri 10:00 – 18.00

  031 92 62, 031 92 63

  comenzi@coopervision.com.ro


  Image


  LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.