Produsele noastre.


Lentile de contact concepute a fi adaptate și mai multor pacienți. Descoperă soluțiile complete pentru contactologie din portofoliul LensHub.

ONEFIT MED TORIC

Lentile de contact sclerale anuale individualizate pentru keratoconus și cornee neregulată


Lentilele Sclerale Onefit Med sunt unice și simplifică procesul de adaptare în marea majoritatea cazurilor. Pot fi adaptate cu ușurință datorită design-ului și a proprietăților geometrice în cazuri ale corneelor cu profil alungit, astigmatisme, post graft și cazuri de cornee neregulată. Pot fi individualizate pentru cazuri în care necesită adaptarea de Multifocale, Profil Plat al Corneei, Sym-Toric (Front Toric), Toric Haptic, Încadrare Specifică, Design-ul edge-ului, și design special pentru protejarea limbului cornean. Onefit Med minimizează grosimea centrală a lentilei favorizând formarea filmului lacrimal indicat de regulă în adaptarea lentielor sclerale, maximizează transmisibilitatea oxigenului catre celulele corneene eliminând totodată problemele întâlnite în adaptarea lentilelor sclerale standard ( ex. vederea neclară, conjunctivă inflamata datorită presiunii edge-ului etc.). Onefit Med este concepută pe baza unei topografii corneene și a unei înălțimi sagitale optime , o rază de curbură particularizată pentru ca procesul de adaptare să fie simplificat fără a creea un disconfort asupra pacientului.

Detalii produs

Image
ONEFIT MED TORIC

Material

RAW MATERIAL DK ≥ 100

Geometrie

Toric

Diametru

15.6, 16.00 16.40

SAG

3800 la 6600

Domeniu puteri

-25.00 la +30.00 în pas de 0.25D

Cyl

-00.50 la -10.00 la orice axe

Instrucțiuni adaptare

Onefit Med TS

Înlocuire

Anuală

Ambalaj

Flacon

Relații Clienți


Contact | Crează cont nou

Program Relații Clienți:

Luni-Vineri 10:00 – 18.00

031 92 62, 031 92 63

comenzi@coopervision.com.ro


Image


LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.