Produsele noastre.


Lentile de contact concepute a fi adaptate și mai multor pacienți. Descoperă soluțiile complete pentru contactologie din portofoliul LensHub.

SOFLEX ND

Lentile GP individualizate pentru keratoconus și cornee neregulată


Lentilele de contact RGP (Rigide) oferă o bună sănătate corneeană și confort sporit la purtare. Datorită tehnologiei și materialului de ultimă generație, acestea oferă o excelentă umezire (tratament cu plasmă), transmisibilitate mare al oxigenului și parametrii individualizați bine stabiliți. Designul lentilei prevede o rază de curbură cu zonele optice asferice. Zona periferică a lentilei(edge) poate fi ridicat/coborât în funcție de caz. O particularitate ar fi faptul că Soflex ND au un edge (margine) curbată și oferă un confort sporit la purtare.

Detalii produs

Image
SOFLEX ND

Material

Geometrie

Aspheric Design Polish Free

Diametru

9.60 10.20

Rază curbură

7.00 la 8.40

Domeniu puteri

-20.00 la +20.00 în pas de 0.25D

Instrucțiuni adaptare

k flat + 0.05

Înlocuire

Anuală

Grosime la centru

0,16 мм @ -3,00DS

Ambalaj

Flacon

Relații Clienți


Contact | Crează cont nou

Program Relații Clienți:

Luni-Vineri 10:00 – 18.00

031 92 62, 031 92 63

comenzi@coopervision.com.ro


Image


LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.