Produsele noastre.


Lentile de contact concepute a fi adaptate și mai multor pacienți. Descoperă soluțiile complete pentru contactologie din portofoliul LensHub.

THERAPEUTIC

Lentilă terapeutică individualizată anuală.


Combinând noua noastră tehnologie de fabricație cu vasta noastră experiență în producția de lentile pentru terapeutice, am conceput acestă nouă lentilă pentru performanțe optime și confort sporit și port prelungit.(1 an) Materialul avansat de silicon hidrogel, combinat cu conținutul ridicat de apă de 75 % asigură o transmisibilitate ridicată a oxigenului. Modulusul redus și umectabilitatea ridicată, face din lentila sferică Therapeutic o alegere potrivită și confortabilă pentru orice tip de pacient. De asemenea depunerile proteice pe suprafața lentilei sunt minime. Lentila este disponibilă într-o gamă variată de parametri. Produsul final este o lentilă ce oferă pacientului dumneavoastră: acuitate vizuală excelentă, nivel ridicat de confort, sănătate oculară crescută.

Detalii produs

Image
Therapeutic

Material

Filcon II 3 - CLEAR

Conținut apă

75%

Diametru

de la 12.50 la 18.00 în pas de 0.5 mm

Rază curbură

de la 6.80 la 9.00 în pas de 0.2 mm

Domeniu puteri

Plan/ de la -5.00 la +5.00 în pas de 0.25D

Instrucțiuni adaptare

Avg. K + 0.3 la 0.4 (14.50) Diam

Înlocuire

Anuală

Ambalaj

Flacon

Relații Clienți


Contact | Crează cont nou

Program Relații Clienți:

Luni-Vineri 10:00 – 18.00

031 92 62, 031 92 63

comenzi@coopervision.com.ro


Image


LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.