Produsele noastre.


Lentile de contact concepute a fi adaptate și mai multor pacienți. Descoperă soluțiile complete pentru contactologie din portofoliul LensHub.

TORIC EYE-Q

Lentilă de contact anuală individualizată torică multifocală.


Toric Eye Q – design special cu zona de citit in mijlocul lentilei si adiții unice. Ușor de acomodat pentru orice prezbit. Datorită tehnologiei, dioptriile sunt dispuse în mod degresiv sub forma unor cercuri concentrice ce pleacă din mijlocul lentilei(dioptria de citit) către periferie(dioptria de distanță). Toric Eye Q este fabricată dintr-un material GMMA + VP soft non ionic care oferă un confort sporit și o rezistență mare la depozite ,dar si o umectabilitate bună și durabilă pe timpul purtării. Foarte ușor de manevrat datorită tonului de culoare (tentă albăstruie). Toric Eye Q oferă o stabilitate solidă datorită prism balast-ului îmbunătățit. Geometria razei de curbură este concepută dintr-o zona sferică și una asferică spre periferie cu multiple zone optice asferice în partea frontală.

Detalii produs

Image
TORIC EYE-Q

Material

Filconn II 2 - Blue tint

Conținut apă

58%

Diametru

14.50,15.00

Rază curbură

de la 8.10 la 9.60 în pas de 0.3 mm

Domeniu puteri

-20.00 la +10.00 în pas de 0.25D

Putere cilindrică

cyl până la -06.00 în pas de 0.25D în orice ax

Adiții

Med Add pana la +2.25DS High Add până la +2.75DS Center near

Înlocuire

Anuală

Ambalaj

Flacon

Relații Clienți


Contact | Crează cont nou

Program Relații Clienți:

Luni-Vineri 10:00 – 18.00

031 92 62, 031 92 63

comenzi@coopervision.com.ro


Image


LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.