Produsele noastre.


Lentile de contact concepute a fi adaptate și mai multor pacienți. Descoperă soluțiile complete pentru contactologie din portofoliul LensHub.

TRIOS

Lentile de contact trimestriale individualizate pentru corectarea astigmatismului.


Combinând noua noastră tehnologie de fabricație cu vasta noastră experiență în producția de lentile torice, am conceput acestă nouă lentilă pentru performanțe optime și confort sporit. Materialul avansat de silicon hidrogel, combinat cu conținutul ridicat de apă de 74,0% asigură o transmisibilitate ridicată a oxigenului. Modulusul redus și umectabilitatea ridicată, face din lentila TRIOS o alegere potrivită și confortabilă pentru orice tip de pacient, fie el cu ochi uscați. Tehnologia designului prevede un prism ballast special incorporat pe toată circumferința lentilei pentru o bună centrare. De asemenea depunerile proteice pe suprafața lentilei sunt minime. Lentila este disponibilă într-o gamă vastă de parametri ce oferă pacientului dumneavoastră: acuitate vizuală excelentă, nivel ridicat de confort, sănătate oculară crescută.

Detalii produs

Image
TRIOS

Material

Filcon II 2 - Clear

Conținut apă

58%

Diametru

14.50

Rază curbură

8.40, 8.70 9.00

Domeniu puteri

de la +6.00 până la -10.00 în pas de 0.25D

Putere cilindrică

de la -0.75 la -5.25 în pas de 0.25D/ până la 180º în pas de 5º

Înlocuire

Trimestrială

Ambalaj

Flacon

Relații Clienți


Contact | Crează cont nou

Program Relații Clienți:

Luni-Vineri 10:00 – 18.00

031 92 62, 031 92 63

comenzi@coopervision.com.ro


Image


LensHub oferă un portofoliu complet de lentile de contact speciale. Indiferent de nevoia de corecție, noi avem o soluție. Ajutăm cabinetele oftalmologice să evolueze prin întâmpinarea rapidă a nevoilor schimbătoare ale pacienților. Prin LensHub ai acces la tipuri de lentile de contact care se potrivesc perfect aproape oricărei nevoi de corecție.