Image

Descoperă și explorează VISAVY - instrumentul inovativ de adaptare pentru lentilele de contact individualizate

VISAVY® este un instrument de adaptare online unic, dezvoltat de CooperVision Specialty EyeCare. Acest instrument inovator vă permite să ajustați lentilele cu o precizie mai mare și să economisiți timp în timpul consultațiilor. Puteți conta pe servicii complete și suport specializat pentru a vă ajuta să obțineți rezultate mai bune în adaptarea lentilelor de contact în cadrul clinicii dumneavoastră. VISAVY® vă permite să vă conectați și să gestionați gama de produse cu ușurință în orice moment și de oriunde. Numele acestui instrument subliniază parteneriatul strâns cu medicii oftalmologi.

Funcționalitățile VISAVY® în detaliu:

Sugestii pentru alegerea celor mai potrivite lentile

Adaptarea lentilelor RGP, lentilelor moi și lentilelor orto-k . Visavy® oferă recomandări privind cele mai bune lentile, pe care le puteți ajusta după cum considerați necesar. Imaginea pattern-ului de fluoresceină este automat recalculată.

Compatibilitate cu majoritatea topografelor

Programul este compatibil cu toate topografele corneene obișnuite. Fiind un instrument web, nu este legat de o locație specifică, așadar puteți accesa imaginile importate din orice locație.

Simularea paternului de fluoresceină

În plus față de topografiile importate, aveți posibilitatea să evaluați ajustarea lentilei printr-o simulare a imaginii cu fluoresceină. În această simulare, puteți modifica parametrii geometriei interioare a lentilei și puteți schimba cu ușurință între topografie și imaginea patternului de fluoresceină.

Plasarea comenzilor

În VISAVY®, puteți gestiona cu ușurință gama de produse. Puteți comanda lentilele cu ușurință. Urmăriți starea comenzii dvs. și vizualizați istoricul clientului. În plus față de lentilele de contact CooperVision SEC, puteți comanda și accesorii pentru lentile, precum și materiale de marketing.

Suport

Aveți întrebări despre o adaptare? Funcția de chat integrată vă permite să discutați cu specialiștii CooperVision SEC. În cazul oricăror întrebări, puteți să înregistrați cu ușurință o solicitare de asistență. Avantajul este că specialistul nostru poate examina direct toate datele măsurate. Astfel, se poate găsi imediat o soluție eficientă. În plus, sunt disponibile mai multe videoclipuri de instruire cu informații utile.

Caracteristici speciale

Știați că VISAVY® oferă funcționalități speciale pentru gestionarea miopiei și lentilele ortho-k? Profitați de aceste caracteristici și începeți să le utilizați acum.

Întrați în contul dumneavoastră VISAVY® cu un singur click
Image

VISAVY® dintr-o privire:

✓ Sfaturi privind alegerea celor mai bune lentile

✓ Conectat la toate topografele corneene obișnuite

✓ Pattern de fluoresceină

✓ Modul de management al miopiei care ajută specialiștii să monitorizeze îndeaproape miopia pacienților.

✓ Plasarea comenzilor, accesorilor pentru lentile și materialelor de marketing

✓ Funcție integrată pentru a discuta cu experții noștri

 Sunteți interesat de VISAVY, dar nu aveți încă un cont de utilizator? Vă rugăm să ne contactați!